Betyg hit och betyg dit..

jag är såååååå stolt!! jag vet ite om jag berättade det igår men jag har fått MVG på en svencka uppgift + att jag fick reda på (idag) att jag hade ALLA RÄTT på G-delen på Matteprovet! *stolt*.
Idag på gympan hade vi volleyboll och gymnastik. Det gick väl sådär bra.. jag kan i alla fall hänga i ringar :D...
Och på engelskan så hade vi läxförhör på massa glosor + ett läsförståelse test som var ganska lätt, förutom ett par ord som jag inte visste vad de betydde. Tur för mig gissade jag rätt på ett av dessa orden som var gale, som betyder ''storm, hård vind''.
Som grädde på moset slutade vi supertidigt från HK:n så att jag hann med den tidiga bussen. GÖTT!
Nu ska jag spela, men först liiite mer data och musik.
på tal om musik har jag hittat den låten jag har letat efter typ SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket:

Hajdåe!

Pengarna bara rullar iväg...

Ja.. I fredags stack jag och några kompisar och käkade Pizza. typ ingen hade pengar med sig så att charlotte bjöd, och därför är jag skyldig henne 40 kr.

Dessutom ''slog jag vad'' med Simon om att jag inte skulle äta godis på 4 veckor. Och om jag gjorde det skulle jag ge honom 200 kr. Men. Så idag på So:n skulle vi få belöning för något. och då gick vår lärare runt och bjöd på snöbollar.
Jag hade ju så klart inte en tanke på att jag faktiskt hade ett ''godisförbud''. Och Petra yrade om att hon kunde få godisen i stället, men jag fattade ju inte vad hon menade. Tills en sekund efter att jag hade stoppat in godisen i munnen. Då gapar folk ut: MEN VAD GÖR DU SARA!???? och så förstår jag vad jag har gjort. Så klart är det någon som är snabb som blixten och meddelar Simon om detta, och så vet hela världen hur klantig jag är. Som tur för mig, så gick Simon med på att han får en tia för varje godis jag äter, och om jag äter en godis till SKA han ha 500 kr. Detta betyder alltså att jag kommer att bli ytterligare 10 kr fattigare, typ i morgon, men hellre det än 200. Nu måste jag bara hålla mig i skinnet tills den 10 april. Jag får käka tropiska frukter tills dess. Typ ananas :D (alla vet ju att ananas är världens godaste frukt ;) )
juste! som grädde på moset är jag skyldig Filip 2,50 kr.. tur för mig finns inte 50:öringar mer, så att han kanske går med på att få 2 kr. Dessa pengarna ska jag betala för att jag och Petra gick och handlade banan (för hans
pengar...)
.
jaja.. nog om pengar. Det är så tråkigt.. Nu ska mina tänder träffa sin bästa vän (tandborsten) och så hörs vi sen!
(anledningen till att jag nämner detta med tänderna är för att jag var hos tandläkaren idag. Jag slog nytt personligt rekord!jag var där i typ 3 min. han skulle bara ta några röntgenbilder och peta lite med den där kroken och sen kunde jag gå. Jag är tydligen jääätttte bra på att borsta tänderna ;DD )
HEJDÅÅÅÅ!

Video -

här kommer en jättesöt video! :D

RSS 2.0